Toivu satuttavasta suhteesta

Kirjailija: Jenni Kiviniemi Lukija: Jenni Kiviniemi

Itsensä kehittäminen
Perhe
Suhteet

Mitä jos parisuhde satuttaa? Kokeneen terapeutin Jenni Kiviniemen tietokirja Toivu satuttavasta suhteesta kertoo epäterveistä parisuhteista ja antaa keinoja sellaisesta toipumiseen. Kaikki suhteet eivät ole hyväksi. Punaisia lippuja eli suhteen varoitusmerkkejä ovat muun muassa kumppanin impulsiivinen ja arvaamaton käyttäytyminen sekä patologinen valehtelu ja vastuun välttely. Myrkylliseksi suhteen voivat tehdä esimerkiksi narsistiset piirteet ja henkinen tai fyysinen lähisuhdeväkivalta. Tällaisesta parisuhteesta irtaantuminen saattaa olla yksi vaikeimmista ja raskaimmista elämänkriiseistä. Suhteesta on voinut tulla riippuvuutta muistuttava kehä, jota ei osata lopettaa, vaikka arki on turvatonta, epävakaata, kuluttavaa, stressaavaa ja jopa uudelleen traumatisoivaa. Terapeutti Jenni Kiviniemi on jo useita vuosia auttanut epäterveitä suhteita kokeneita ihmisiä. Hän on perehtynyt muun muassa narsististen ihmisten vaikutuspiirissä olleiden auttamiseen. Hidasta elämää -kirjaperheeseen kuuluvan Toivu satuttavasta suhteesta -teoksen itsehoidolliset harjoitukset vahvistavat tervettä itsetuntemusta ja itsetuntoa. Niiden vahvistuminen auttaa irtaantumaan ja lopulta toipumaan satuttavasta suhteesta. Jenni Kiviniemi (s. 1982) on helsinkiläinen psykiatrinen sairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen terapeutti. Hän on perehtynyt narsististen ihmisten vaikutuspiirissä olleiden auttamiseen ja myös kouluttaa ja luennoi aiheesta. Hänen esikoiskirjansa oli Hyvästit narsistille.

Mistä äänikirjan Toivu satuttavasta suhteesta löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Toivu satuttavasta suhteesta
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Toivu satuttavasta suhteesta ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Toivu satuttavasta suhteesta ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot